visie

Little Steps biedt kleinschalige gastouderopvang in een stabiele, rustige en veilige omgeving waarin heel veel aandacht is. Waar ieder kind afzonderlijk wordt gezien en vol warmte en liefde zich mag ontwikkelen zonder direct te hoeven presteren. Waarin een kind gewoon lekker mag spelen en fouten maken en leert om met andere kinderen te spelen.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen leren ontdekken, dat ze de mens, dier en de natuur leren waarderen en daarbij vooral zichzelf kunnen zijn.

Ik bied interessante activiteiten aan die passen bij hun ontwikkelingsniveau en maak ook veel gebruik van open activiteiten waarbij het kindje zelf zijn of haar fantasie kan ontwikkelen. Ik gebruik veel natuurlijke materialen. Wij gaan veel naar buiten omdat de natuur alles te bieden heeft. Gezonde voeding vind ik belangrijk. Ik bied dan ook gezonde, voornamelijk biologische, voeding aan.

 

Bij Little Steps zal je kindje heel veel warmte, liefde en werkelijke persoonlijke aandacht krijgen in een stabiele en rustige omgeving.

 

Ik ben ik het bezit van:
- Het diploma Helpende Zorg en Welzijn, specialisatie gastouder
- Het EHBO certificaat eerste hulp aan kinderen
- Een verklaring omtrent het gedrag (VOG)

 

Maak gerust eens een afspraak voor een kennismaking. Uiteindelijk krijg je de beste indruk door eens te komen kijken.

a little step                                         may be the beginning of a great journey